Modalități de plată

Plata comenzilor efectuate prin intermediul website-ului cafechezmoi.ro se realizează online prin card bancar și este intermediată de procesatorul de plăți online NETOPIA

Pentru aceasta, este necesar sa completaţi un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină.

Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2) se efectuează prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.
„3-D Secure” asigură în primul rând că nicio informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, sub nicio formă, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind introduse în sistemele Visa și MasterCard.