Politica de retur

Conform Ordonanței de Urgență Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanță, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) și art.14 din O.U.G Nr.34/2014, în termen de 14 zile începând de la ziua în care intră în posesia fizică a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

1.Produsul returnat trebuie sa fie in aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original – sigilat). Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă ambalaje deteriorate sau desigilate.

2. Cumparatorul, pentru a-si exercita dreptul de retragere(retur), trebuie sa informeze expres DTA Corporation la urmatoarele date de contact: contact@cafechezmoi.ro si/sau la telefon 0724 320 176.

3. In cazurile de neconcordanta intre produsele livrate si comanda, cheltuielile de returnare vor fi suportate de DTA Corporation.

4. Returul comenzii se va face pe adresa: Timisoara, str. Revolutiei nr 17, Chez Moi Bistro in termen de maxim 14 zile.

5. Cumparatorul va primi contravaloarea returului prin transfer bancar in termen de 5 zile.