SA NE CUNOASTEM

Felul în care ne bem cafeaua ne defineşte. Magica licoare aduce în viaţa noastră pasiune, energie şI un strop de rai, zi de zi. Noi, cafe chez moi, îmbinăm pasiunea pentru cafea cu dorinţa de a transmite prin ceea ce facem o infuzie de prospeţime, o împletire de mirosuri șI gusturi îmbietoare.

Aici, la Cafe Chez Moi, prăjim cafeaua în cantitățile perfecte pentru a păstra nu doar aroma, ci şi proprietăţile naturale.

Cine suntem? O echipă cu experiență de șapte ani în cadrul Cafe Chez Moi, acolo unde am învățat că totul e mai ușor atunci când muncim împreună și că datoria noastră nu e doar să servim clientul, ci să îl şi ghidăm spre experiențe noi, menite să îi deschidă porțile spre lumea desfătării simțurilor.

„Pentru mine, arta savurării cafelei este pasiune, nebunie, un univers care zi de zi îți descoperă posibilitățI infinite.E ca o ploaie caldă de vară, ca primii fulgi de nea în ajunul crăciunului. Am fondat cafe chez moi din dorința de a-mi împărtășI pasiunea pentru cafea cu toțI cei care știu că merită tot ce e mai bun”, spune fondatorul mărcii de cafea cafe chez moi.